Täydennystä Jappiksen tiimiin

Jappiksen luova ympäristö on saanut motivoituneen täydennyksen sisällön kehittämiseen ja asiakasprojektien läpiviemiseen. Toiminnan kasvaessa tiimikin kasvaa, jolloin mainonnan sekä median sisällöntuottamiseen tarvittiin uusi kokenut tekijä.

Uutena työntekijänä Jouko Haavisto aloitti vuoden alusta roolissa Content Specialist. Hän on monipuolisen työhistorian läpikäynyt Jappiksen luovan tiimin uusi täydennys. Jouko on aiemmin toiminut useissa eri rooleissa joihin kuuluu muunmuassa tehtävät Nokialla teknologiajohtajana tuotekehityksessä, esimiestehtävät, yrittäjänä applikaatioiden tuottamisessa, projektipäällikköpalveluiden myyntipäällikkönä, konsulttina sekä laatujohtajana.

Koulutukseltaan Jouko on fyysikko. Vahvimmat tekniset osaamisalueet hänellä on laadun kehittäminen ja vaatimustenhallinta. Myös tekstien tuottaminen blogeihin ja artikkeleihin on vuosien saatossa rakentunut hänelle yhdeksi vahvaksi kyvykkyydeksi.

Jappiksella Jouko osallistuu laajasti asiakkaiden mainonnan toimiin keskittyen erityisesti asiakaslähtöisen sisällön tuottamiseen. Jappiksen tiimin Jouko kokee erittäin innostavaksi ja luovuutta tehokkaasti ruokkivaksi. Hän kommentoi tiimin hengen olevan mainion iloinen ja energinen.

Jouko Haavistoon voit olla yhteydessä sähköpostilla: jouko.haavisto@jappis.fi tai soittamalla 050 518 1811.