Esittelyssä Santeri Sario

Jappiksen dynaamissa tiimissä on aloittanut Tuotannon-AD Santeri Sario. Toivotamme hänet tervetulleeksi jäseneksi Jappiksen eläväiseen porukkaan. Merkittävä osa mainonnan viestinnästä esitetään graafisessa muodossa, jolloin grafiikan mainoksellinen laatu ja innovatiivisuus ovat avaintekijöitä. Santeri keskittyy grafiikan luomiseen omalla ainutlaatuisella taiteellisella otteellaan.

Santeri opiskelee neljättä vuotta Turun AMK:ssa mainonnan suunnittelun medianomiksi. Taustalla Santerilla on painotuotannon perustutkinto ammatillisesta oppilaitoksesta, Rauman Winnovasta. Viimeisen seitsemän vuoden aikana Santeri on tehnyt räppärinä 150 keikkaa taiteilijanimellä Souce. Hän on ollut keikalla muunmuassa Helsingin messukeskuksessa vuonna 2015 Studiamessujen viihdyttäjänä. Hänen innostavaa tuotantoaan löytyy neljä kokonaista albumia Spotifyssä. Maistiaisiksi linkki Soucen biisiin Poika.

Souce – Poika

Jappiksella Santeri avustaa graafisen suunnittelun töissä ja sitä myötä myös osana asiakaskohtaisia suunnittelutiimejä. Hänen panoksensa tulee näkymään useissa mainosjulkaisuissa.

Työympäristö Jappiksella Santerin sanoin: ”Rento ja avoin työyhteisö. Helppo tulla mukaan ja tervetullut olo.”