Asiantuntija oikealla paikalla

Jappiksen ihmiskeskeisen mainostoimiston vahvuuteen viime vuoden puolella liittynyt Josefina Linkosuo on 28-vuotias ilopilleri ja hän toimii digimarkkinoinnin suunnittelijana. Hän tuo pirteän ja ainutlaatuisen lisän Jappiksen työyhteisöön. Josefinan tehtäviin projektitiimeissä kuuluu auttaa asiakkaita tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita digimarkkinoinnin kautta esimerkiksi rakentamalla heille some- tai googlekampanjoita, seuraamalla tuloksia ja raportoimalla menestyksestä. Lisäksi hän tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä auttaa Jappiksen tiimiä asiakkaiden kotisivujen rakentamisessa. 

Aiemmin Josefina toimi mainonnan suunnittelijana Linkosuon Leipomolla ja siellä hän teki sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä suunnitteli ja tuotti erilaisia painettavia markkinointimateriaaleja kampanjoihin ja myynnin tueksi. Työn ohessa Josefina on opiskellut Rastor-instituutissa ja sitä kautta hänen kiinnostuksensa digimarkkinointiin on vain kasvanut.

Josefina on Tampereelta lähtöisin ja muuttanut avomiehensä kanssa hänen kotipaikkakunnalleen kesän alussa. Hän asuu tällä hetkellä Turun Nummessa ja perheeseen kuuluu avomies sekä kaksi kaniinimäyräkoiraa. Vapaa-ajallaan Josefina tykkää lenkkeillä koirien kanssa metsässä sekä tehdä ruokaa. Lisäksi hän tykkää viettää laatuaikaa ystävien kanssa, matkustella sekä järjestää juhlia. Seuraavaksi Josefinalla on suunnitelmissa matkustaa Thaimaahan ruokalomalle, koska hänen lemppariruokaansa on thaimaalainen ruoka. 

Josefinan kommentit Jappiksen työyhteisöstä: ”Mun mielestä on tosi kivaa päästä Jappikselle työskentelemään. Työkaverit on huippuja, huumorintajuisia ja auttavia. Työilmapiiri on rento ja hyvä 😊 olen onnekas, että olen päässyt tähän joukkoon!”