Jappis muutti Kurjenlinnaan

Rouheita tiiliseiniä, korkeita kaari-ikkunoita ja ainutlaatuinen historiallinen miljöö. Jappis on muuttanut toimistonsa upouusiin tiloihin Kurjenlinnaan, Turun itäpuolelle. Uudenkarheisssa tiloissa Jappiksen kelpaa hioa suunnitelmiaan vuodelle 2021.

-Nämä tilat ovat aivan huikeat, ja toimistomme sijainti on mitä parhain, sanoo Jappiksen toimitusjohtaja Janne Siljamäki.

-Ihastuin näihin tiloihin heti ensisilmäyksellä, ja koko henkilökuntamme oli aivan myyty, kun vierailimme täällä ensimmäistä kertaa. Uskon, että Kurjenlinnan alueesta kehittyy elävä, monipuolinen kokonaisuus, sanoo Siljamäki.

Kurjenlinnan kokonaisuus muodostuu neljästä suuresta ja muutamasta pienemmästä uusrenessanssityylisestä kivirakennuksesta, joista vanhimmat ovat peräisin vuodelta 1893. Kurjenlinnan alue sijoittuu Kaskentien, Uudenmaantien ja Kupittaan Citymarketin välille.

Kurjenlinnan aluetta kehittää turkulainen kiinteistöyhtiö Vuokrakartio yhdessä Turun kaupungin kanssa, ja entinen sairaala-alue on muuntumassa asuin-, liike- ja toimistokäyttöön. Lue lisää Kurjenlinnasta osoitteessa Kurjenlinna.fi.

Jappis Oy
Kurjenlinna – Kurjenmäenkatu 10 B
20700 Turku

Ota yhteyttä