Y-lehden verkkosivut uudistuivat

Julkaistu alunperin Y-lehti.fi sivustolla

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden verkkosivut ovat uudistuneet. Uudet verkkosivut ovat aiempaa selkeämmät ja mobiiliystävällisemmät. Y-lehden verkkosivuilta löytyy päivän tärkeimpien uutisten lisäksi myös paljon muuta ajankohtaista sisältöä.
Uudet sivut on suunnitellut ja toteuttanut Mainostoimisto Jappis.

–Pyrimme tekemään sivuista visuaalisesti selkeät ja helposti luettavat – unohtamatta mainostajien mainosnäkyvyyttä, sanoo Jappiksen AD Sauli Laine (kuvassa). Hän on vastannut sivuston uudistuksesta yhdessä Jappiksen digijohtaja Janne Saarisen kanssa.

Laine kertoo, että Y-lehden lehden verkkosivuston hallinnoiminen on jatkossa entistä helpompaa ja monipuolisempaa kaikille lehden tekijöille, sekä myyjille sekä toimittajille.

– Mainonnanhallintatyökalu on myös kokenut huomattavan parannuksen aikaisempaan, ja perinteisten kuvamainosten lisäksi pystymme jatkossa tarjoamaan erityisiä kampanjoita ja isoa näkyvyyttä mainostajillemme. Näistä kerromme myöhemmin, Laine lupaa.

Yksi uutuus on LakiCast-podcast, joka löytyy nyt myös Y-lehden sivuilta.

–Yhteistyö LakiCastin kanssa on meille aivan loistava juttu, sillä se tuo verkkosivuillemme mielenkiintoista sisältöä uudenlaisessa formaatissa, iloitsee Y-lehteä kustantavan Jappis Oy:n toimitusjohtaja Janne Siljamäki.

Y-lehden verkkosivuilta löytyy myös muun muassa yritysvideoita ja yritysviestejä, ja sivuilta voi tilata myös suositun Y-lehden uutiskirjeen, joka tuo viikon kiinnostavimmat uutiset suoraan tilaajan sähköpostiin kerran viikossa.